Minions-plakater

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Kjøp Minions-plakater – for ekte skurker!

Helt siden den første filmen om skurken Gru, har hypen rundt de gule hjelperne hans tatt helt av. Når Minions finner en superskurk, er de kommet for å bli – det samme gjelder holdbarheten av plakatene våre.

Plakatene våre overbeviser med svært høy kvalitet siden vi trykker motivene med UV-resistente farger på premium papir. De briljante og fargesterke postere har en lett skinnende overflate som passer utmerket til den fargeglade verdenen av de små bananelskere. Velger du innramming i tillegg er det ikke bare en plakat du henger på veggen din, men et stilig kunsttrykk.

Grusomme meg – kjøp filmplakater på nett

I nettbutikken vår finner du et utvalg av morsomme og lyse gule plakater med Bob, Carl, Darwin, Dave, Donny og de andre Minions på ulike eventyr og oppdrag. Du kan velge blant de originale filmplakatene, stilige grafikker eller søte illustrasjoner med kjente og kjære figurer som Gru, Vector eller Agnes.

På barnerommet, kjøkkenet eller badet, som mini-print eller xxl-plakat: Våre Minions-posters er meget populære som veggdekor – ikke bare hos barn eller superskurker – og bildene av Kevin, Stuart og Bob er en garantert gledesspreder i hjemmet. Få ditt favorittmotiv av superskurkassistentene hjem til deg – sjansen er stor for at de har kommet for å bli!