«Tilbake til fremtiden»-plakater

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Tilbake-til-fremtiden-plakater – for tidsreisende!

Det er kanskje ikke hverdags å surfe på et hoverboard eller dra på tidsreise i en DeLorean DMC-12, men med våre filmplakater har du muligheten til å drømme deg tilbake til fremtiden hver dag. Våre posters med en stor porsjon retro sjarm er en stilsikker veggdekor på ungdomsrommet eller i tv-stuen.

Vi trykker motivene med UV-resistente farger på premium papir. De briljante og fargesterke plakatene har en lett skinnende overflate som passer utmerket til motivene av science-fiction-klassikeren. Det lønner seg å bestille bildene med en passende ramme slik at ditt favorittmotiv kommer til sin fulle rett.

Back to the future? – Bestill filmplakatene på nett

Hos oss finner du et stort utvalg av «Tilbake til fremtiden»-posters – fra de klassiske filmplakatene til nye designs av hoverboardene og et utall motiver med selveste DeLorean DMC-12 i knæsje retrofarger. Ved hjelp av disse motivene klarer du óg å reise i tid sammen med Marty, Doc og Einstein.

Velg din tilbake-til-fremtiden-plakat etter dine ønsker: Det er du som bestemmer størrelsen på bildet og om du vil ha med eller uten innramming. Med et lite print kan du berike din samling av dine yndlingsmotiver, mens en xxl-plakat tiltrekker oppmerksomheten ene og alene. Finn din favoritt hos Posterlounge!