Oppdag berømte malere og utsøkte kunstnere

I Posterlounge finner du verker av kreative genier fra tidligere tider og fremragende samtidskunstnere. Se vår imponerende portefølje av kunstnere fra alle tidsepoker og sett et stilfult preg på veggene dine med verdensberømte malerier i høy kvalitet.


Finn favorittkunstneren din

Bilder av berømte kunstnere hos Posterlounge

Da Vinci, van Gogh, Monet – listen over kjente kunstnere er lang. Hver og en av dem preget hele epoker med nye stilelementer. Gustav Klimt regnes f.eks. som en av de mest betydningsfulle representantene for moderne kunst. Hans verk formet ikke bare jugendstilen, men banet også veien for kubisme og abstrakt malerkunst med dets konturløshet og abstrakte ornamentikk. Frem til i dag har ikke Klimts malerier mistet noe av uttrykkskraften sin og imponerer med eleganse, sjarm og overdådighet. Kast også et blikk på Kunstverkene til de gamle mestrene og få museumskunst på dine egne vegger. Bli med på en reise gjennom kunsthistorien fra renessansen og frem til i dag!Populære kunstnere

Nye tekniske muligheter gir unge kunstnere rom til å utfolde seg kreativt. Dette gjør samtidskunsten så ekstremt mangfoldig, ukonvensjonell og spennende. Derfor beriker talentfulle aktuelle kunstnere sortimentet vårt. Illustrasjoner, bilder med digitale effekter eller collager er spennende blikkfang og gir ethvert rom en særpreget atmosfære. Men oppdag også de fascinerende fotografiene til talentfulle kunstnere. Fotografi eller illustrasjon, med eller uten effekt – verkene til våre samtidskunstnere er garantert å være iøynefallende.