Lerretsbilder

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Lerretsbilder – trend og tradisjon

En av favorittene hos kundene våre er lerretsbilder. Et fint alternativ til deg som vil ha noe unikt og en balansegang mellom tradisjonelle materialer og moderne interiør. Våre lerretsduk er stabile bomullsvev med en fin lintekstur som blir spent på en blindramme etter trykk. De kan fås i ulike størrelser slik som alle materialene våre.

Det finnes mange muligheter å dekorere veggen med et print på lerret: Enten du vil ha et bilde i stor størrelse og knæsje farger som trekker til seg all oppmerksomheten eller om du foretrekker at bildet blir en naturlig del av interiøret og matcher til veggfargen. Alt er lov og alt går an.

Stilsikker innredning med innrammede canvasbilder

For å få det lille ekstra ut av lerretsbildene dine anbefaler vi å bestille innramming. Vi har et eget rammeverksted som produserer hver ramme fra bunn av og kun på forespørsel. Det ferdigspente lerretsbildet (festet på blindramme) blir festet i en nydelig skyggeramme av tre eller aluminium i ønsket farge. Bildene svever i rammen og får et skikkelig elegant utseende.

Du kan bestille alle våre bilder i ulike materialer hvorav lerret er det mest populære etter plakatene. Nesten alle veggbilder kan bestilles med innramming og du kan velge selv om du vil ha en aluminiums- eller treramme og hvilken farge den skal ha. Få ideer på vår inspirasjonsside eller i våre sosiale medier kanaler.