Veggbilder

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Kjøp bilder på lerret eller mange andre spennende materialer

Du kommer garantert til å ha mye glede av veggbildene våre! Vi lover! Du kan velge materiale og størrelse på ethvert bilde selv og få det akkurat etter dine ønsker. Du kan selvfølgelig bestille et plakat på premium fotopapir, men hva med et innrammet lerretsbilde? Særlig de gamle klassiske maleriene får et skikkelig løft som print på canvas. Vi anbefaler at du tar en titt på vår inspirasjonside til stua eller soverommet.

Foretrekker du et langvarig og slitesterkt materiale, bør du vurdere å kjøpe et print på aluminium, akrylglass eller hard skumplate. Produktene er robuste og enkle å holde i stand og får fargene til å skinne. Men kanskje er det heller et naturlig materiale som våre trebilder som passer til akkurat deg? Du bestemmer.

Nå er det slutt på tomme vegger – kjøp veggbilder her!

Hos oss finner du enestående veggkunst som får ditt hjem til å smile. I vår mangfoldige portefølje kan du velge det som passer best til din stil, ditt hjem og din innredning. Enten det er moderne kunst, klassiske mesterverk, tidløs landskapsfotografi eller stilfulle teksttavler – i vår bildesamling er det kunst til enhver vegg. Bli med på en inspirerende reise gjennom kunstepokene eller oppdag talentfulle samtidskunstnere.

Hos oss kan du velge selv hvilket materiale du vil at bildene skal printes på. Dessuten drar du nytte av vår mange års erfaring og fortløpende kvalitetssjekk i vårt eget trykkeri. Vi setter en høy standard som oppfyller våre krav og kundenes ønsker. Kjøp dine veggbilder i nettbutikken vår, enkelt og bekvemt fra der du er.