Veggbilder

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Kundeanmeldelser


Tid for et veggbilde

Et veggbilde er den enkleste måten å gjøre rommene i hjemmet vakre, personlige og fulle av liv. Å finne det riktige bilde til hjemmet er en svært personlig prosess. Derfor gir vi deg fritt valg av materialer og formater – du velger det som passer best for deg. I vårt eget rammeverksted fremstiller vi passende rammer, som du også kan velge helt individuelt. Hvilket materiale du vil trykke veggbildet ditt på, påvirker stilen og virkningen av bildet: Lerret har en tydelig struktur og en matt overflate som gjør at bildet ser ut som det er malt, og dermed virker svært autentisk.

For svarthvitt-fotografier er akrylglass optimalt, ettersom det gir motivet dybde og lysstyrke. Illustrasjoner og grafiske skisser er spesielt godt egnet på plakater. Det glansede papiret gir motivene en moderne touch.

I tillegg er enkelte materialer spesielt godt egnet for visse rom: Aluminium og akrylglass tåler godt fuktighet – og anbefales derfor for kjøkken og bad. Det samme gjelder galleriprints. Ved disse materialene trykkes motivet direkte på aluminium-komposittplaten eller på baksiden av akrylglasset i vårt eget kunsttrykkeri. Dermed er det beskyttet mot fuktighet. På produktsiden til motivet kan du dessuten velge størrelsen på bildet og finne en ramme som passer. Hvis du har spørsmål om produktene våre, er vår kundeservice alltid glad for å hjelpe.

Kunstforlag – unikt og mangfoldig kuratert utvalg av motiver Kunstforlag
Unikt og mangfoldig
kuratert utvalg av motiver
Kunsttrykkeri – topp moderne trykkemetoder for briljante veggbilder i høy kvalitet Kunsttrykkeri
Topp moderne trykkemetoder for
briljante veggbilder i høy kvalitet
Rammeverksted – elegante, egenproduserte rammer for perfekt presentasjon Rammeverksted
Elegante, egenproduserte
rammer for perfekt presentasjon

Den perfekte bildeveggen

Veggbildet er klart, men den passende veggen mangler? Noen vegger er faktisk bedre egnet enn andre til å presentere det nye favorittmotivet ditt. Da er størrelsen på bildet viktig. Over sentrale møbler som sofa, spisebord og seng passer bilder med minst 100 cm bredde. Som alternativ kan du også sette sammen flere små bilder til en collage på veggen. Slike bildevegger gir deg muligheten til å kombinere motiver som passer sammen tematisk, stilistisk eller fargemessig. Innen boho-interiørstilen er denne typen veggdekor utbredt.

Men selvsagt kan man utstyre mer enn bare soverommet og stuen med veggbilder. Også gangen og entreen blir hyggeligere med veggbilder – for eksempel med en rekke av smale bilder eller et stort panoramabilde. For tomme vegger uten møbler som holdepunkter, anbefaler vi bilder med en høyde på minst 80 cm.

Fra miniatyr til XXL: populære størrelser på alle typer materialer

Ekstra stor, kvadratisk eller panorama – velg det formatet du liker best, og få et nytt veggbilde i gallerikvalitet i hjemmet. Takket være vårt store utvalg av formater og størrelser kan du iscenesette motivet på en optimal måte og integrere det perfekt i interiørkonseptet ditt. Når det gjelder veggbilder, er det faktisk størrelsen det kommer an på: Imponerende motiver som et landskapspanorama eller en skyline utfolder sin fulle virkning i storformat. Andre motiver passer bedre i mindre formater, som kan kombineres til stilfulle bildevegger. Spesielt populært for slike bildevegger er veggbilder i størrelsen 50 × 70 cm, som kan danne midtpunktet mellom andre små motiver.

Når du velger størrelse, bør du samtidig tenke over materialet i veggbildet. For storformatene anbefaler vi særlig lerretsbilder eller bilder på skumplate, ettersom disse er lette og dermed enklere å håndtere. Men også et galleriprint i storformat kan være midt i blinken. Det veier riktignok mer, men den spesielle materialkombinasjonen gjør det svært robust og kvalitativt.

En av våre medarbeidere anbefaler våre veggbilder

Vi passer på at alle materialer har topp kvalitet – slik at du skal få et perfekt veggbilde som passer til ethvert interiør, enhver stil og til enhver stemning.

Divina – Posterlounge-teamet

Et bilde som passer til din egen stil

Hos oss som kunstforlag og nettbutik finner du veggbilder som passer til din egen, personlige interiørstil. I rom med avslappet og trendy stil passer akrylbilder helt perfekt. Hvis du foretrekker en romantisk stemning, eller har innredet hjemmet i shabby chic-stil, velger du heller et elegant lerretsbilde. Uansett hvilke trender du foretrekker og hva slags stil du liker, finner du det riktige hos Posterlounge: Vårt store utvalg av materialer og motiver har det riktige bildet for enhver smak.

Vårt omhyggelig kuraterte sortiment inneholder alt fra abstrakt kunst og svarthvitt-fotografier, til populære bilder i vintage-stil og store klassikere. Plakater med gamle reklameannonser er en sterk trend, som også skaper en elegant atmosfære. Motiver fra store mestere som Klimt, van Gogh og Monet virker svært autentiske og nære. Med våre plakater kan alle som digger filmer og serier ta med seg sitt eget favorittunivers inn i hjemmet.

Forlagsteamet vårt sørger for å vedlikeholde det mangfoldige sortimentet av moderne og klassisk kunst, og utvider det regelmessig. Finn de riktige motivene til hjemmet ditt, og skap spesielle fokuspunkter på soverommet, kjøkkenet eller i stua! Med filterfunksjonen er det enkelt å gå målrettet frem for å finne motivet du ønsker deg.

Et statement: veggbilder med ramme

Du får det nye veggbildet ditt med veggfeste, klart til å henges opp. Du kan dessuten iscenesette favorittmotivet ditt ved å bestille det i en håndlaget ramme. Et innrammet veggbilde får en plastisk virkning og utfolder en sterk tilstedeværelse i rommet. Dessuten vil en ramme i høy kvalitet understreke bildekvaliteten, og gjør et uttrykksfullt motiv enda mer elegant. En bilderamme kan dessuten skape en overgang mellom interiøret og motivet, slik at det nye veggbildet føyer seg inn i hjemmet på en harmonisk måte.

Velger du en bilderamme, får du en komplett service: Du finner favorittmotivet, og velger deretter et egnet materiale og en passende ramme på produktsiden. Resten tar vi oss av. Etter trykkingen rammes veggbildet ditt inn på vårt rammeverksted. Vi passer nøye på kvaliteten: Bilderammene er fremstilt av heltre eller aluminium, og bildene rammes inn for hånd. Ved bilderammene kan du velge mellom ulike modeller og mange forskjellige farger. Dermed kan du tilpasse rammene perfekt til interiøret.

Posterlounges produksjonslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi stiller svært høye krav til produktkvalitet og service. For at vi skal kunne leve opp til disse kravene, fremstiller vi veggbildene i vårt eget kunsttrykkeri i Leipzig i Tyskland. At vi har vår egen produksjon, gjør at vi kan tilpasse oss etter dine ønsker. Vi kan tilby print on demand og ramme inn bildene for deg, slik at du får yndlingsbildet ditt levert hjem til deg i løpet av noen få dager.

Leter du etter noe bestemt?