Bilder på skumplate

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Slitesterk og lett som bare det – våre skumplatebilder

Takket være de robuste egenskapene er våre PVC-plater det nok mest allsidige materialet. Bildene som er trykt på hard skumplate egner seg til utendørsbruk på et skjermet sted eller i rom med høy fuktighet. De tynne platene med den silkematte finishen passer utmerket til et moderne interiør – hjemme eller i kontorlokaler.

Et trendy interiørtips er å innrede med bilder som er satt opp og lener mot veggen. Da slipper du å lage hull i veggene og får en stilsikker dekor. Søk blant det store utvalget av veggbilder og finn dine favoritter. Alle motivene kan bestilles på ulike materialer og størrelser og du må gjerne prøve ut å kombinere forskjellige stiler i en bildevegg.

Moderne materiale til et moderne interiør

Vi anbefaler å bruke skumplatebilder hvis du vil iscenesette ditt favorittbilde til en rimelig pris. Motiver med mye hvitt i bildet egner seg spesielt godt, f.eks. illustrasjoner eller teksttavler. Dessuten har skumplatene en lav vekt også i store størrelser og er lette å henge på veggen. Store temperaturforskjell eller skrap i overflaten er ikke noe problem for våre print på PVC-plate.

La deg inspirere av de ulike kategoriene og finn ditt yndlingsmotiv. Våre veggbilder er klare til å henges opp når de kommer i posten slik at du kan nyte de umiddelbart. Alle bilder, alle materialer – det er vår visjon. Overbevis deg selv!