Bilder på skumplate

Populære temaer

   
 
 • Bestselgere
 • Nyheter

Kundeanmeldelser


Verdt å vite om våre bilder på skumplate

Er du på utkikk etter en ideell kombinasjon av briljant trykk og motstandsdyktig design? Da er du på riktig sted! Våre bilder på skumplate gir deg begge deler. PVC-skumplatene vi trykker på, har en lett glanset overflate som gir motivet en elegant finish. Platene er dessuten svært lette og stabile. Prints på harde skumplater er derfor enkle å håndtere, og kan ikke forårsake skader. Det gjør dem perfekt egnet til å dekorere barneværelset. Takket være den robuste utførelsen tåler PVC-bildene også utendørs forhold.Særlig motiver med høy andel av hvitt utfolder en bemerkelsesverdig virkning på skumplatebilder. Det er fordi selve materialet er høyhvitt. Dermed får ditt nye bilde et friskt utseende samtidig som materialets egenskaper sørger for en diskret, smekker stil.

Våre bilder på skumplate harmonerer perfekt både med den typiske minimalistiske interiørstilen i Skandinavia og en mer industriell stil, men de fungerer også godt som forankringspunkter i en fargeglad bolig. Motiver med høy andel av hvitt kan for eksempel være svarthvitt-fotografier, sitater, verdenskart eller moderne illustrasjoner. Men også andre motiver blir vellykkede, takket være den høye fargebriljansen vi oppnår ved å trykke med UV-blekk.

Trykk på 4 mm tykk PVC-plate Trykk på 4 mm tykk PVC-plate
Lett glanset overflate Lett glanset
overflate
Svært lette og stabile Svært lette
og stabile
Inkludert veggfeste Inkludert
veggfeste

Fra Klimt til Kandinskij – bilder på skumplate

Kunst hører ikke bare hjemme på museum! Med de riktige kunstverkene kan du også utsmykke dine egne fire vegger på en smakfull måte. Ofte vil materialet avgjøre hvilken virkning et motiv utfolder.

Våre trykk på PVC er spesielt godt egnet for å presentere motiver innen moderne kunst. Takket være UV-blekket vi benytter, lyser fargene i motivet mot betrakteren. Verker der fargene og formene er sentrale, blir dermed spesielt iøynefallende. For alle som liker Vasilij Kandinskij, Hilma af Klint, Gustav Klimt og andre liknende kunstnere, anbefaler vi derfor bilder på skumplate for favorittmotivene.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvennlig blekk Miljøvennlig blekk
Print on demand Print on demand

Våre bilder på skumplate er ikke bare spesielt velegnet for kjøkken og bad, men også for barnerom og vindbeskyttede uteplasser. Materialet tåler godt værforholdene på terrassen eller balkongen, og vil pynte opp uteplassen i mange år.

På barneværelset er PVC-bildene et utmerket valg, ettersom det lettstelte materialet ikke har vondt av klissete barnehender og fordi de er lette, slik at de ikke utgjør noen fare selv om leken skulle bli i villeste laget. Kikk gjennom vårt nøye utvalgte sortiment og finn det perfekte skumplatetrykket for hjemmet ditt!

En av våre medarbeidere anbefaler våre bilder på skumplate

Bilder på skumplate er et perfekt begynnerprodukt. Materialet er lett og stabilt, fargene er kraftige – og prisen er rimelig.

Peggy – Posterlounge-teamet

Enda mer stil og eleganse med rammer for skumplatebilder

Bilder på skumplate gjør inntrykk helt av seg selv. De er preget av en klar og moderne design. Med en bilderamme blir et skumplatebilde enda mer elegant. Innrammede bilder får en særegen tilstedeværelse i rommet. Så hvis du vil iscenesette yndlingsmotivet ditt på en best mulig måte, bør du benytte muligheten til å bestille favorittmotivet ditt med en passende ramme. Da får du komplettservice: Finn ditt nye bilde på skumplate i nettbutikken vår, og velg en passende ramme på produktsiden.

Etter trykking av bildet sørger vi for å ramme det inn på vårt eget rammeverksted. Her passer vi nøye på kvaliteten: Bilderammene er fremstilt av heltre, og bildene rammes inn for hånd. Ved bilderammer kan du dessuten velge mellom ulike modeller og mange forskjellige farger. Dermed kan du tilpasse rammene perfekt til interiøret. Det er ingen grunn til å nøle – bestill et nytt blikkfang i dag!Posterlounges produksjonslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi fremstiller selv alle veggbilder og rammer av materialer i topp kvalitet i vårt eget kunsttrykkeri og rammeverksted. Slik kan vi sikre at produktkvaliteten og servicen holder den standarden vi ønsker. Ettersom vi har vår egen produksjon, kan vi dessuten å tilby den ressurssparende produksjonsmetoden print on demand. Dessuten emballerer vi favorittbildet ditt omhyggelig og sender det hjem til deg i løpet av få dager. Vår kundeservice hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om produkter eller om bestillingen.

Leter du etter noe bestemt?

Vanlige spørsmål om bilder på skumplate


Vanlige spørsmål om bilder på skumplate

 1. Hva er et bilde på skumplate?
 2. Fordeler
 3. Platetykkelse
 4. Trykkemetoder
 5. Materialegenskaper
 6. Valg av format
 7. Bruk som oppslagstavle
 8. Avvikende format
 9. Opphenging
 10. Rammer
 11. Trykk på hard skumplate
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Opplysninger om opphavsrettighetshaver
 15. Bruk på barneværelset
 16. Holdbarhet

For våre bilder på skumplate trykker vi motivet på høyhvite plater av hard PVC-skumplast. Ytterkantene forblir da hvite. De trykkbare kunststoffplatene er bare 4 mm tykke, og har svært lav vekt. Det robuste materialet er godt egnet for barnerom.

Bilde på skumplate detalj
Bilder på skumplate med direktetrykk

Materialet er veldig lett. Dermed er bilder på skumplate enkle å håndtere og henge opp, og dessuten perfekt egnet for barneværelset. Den høyhvite overflaten på materialet øker fargeintensiteten i motiver som trykkes på skumplatebilder. Dessuten er bildene fuktighetsbestandige og perfekt som dekor på vindbeskyttede uteplasser.

Bilde på skumplate på barnerommet
Bilde på skumplate på badet

Platen av hard skumplast er 4 mm tykk og har hvite ytterkanter.

Motivet trykkes på skumplaten ved hjelp av UV-direktetrykk. Med denne teknikken skaper vi lysende farger med kraftige kontraster og en silkeglanset overflate for motivet. Dessuten er fargene vann- og lysbestandige.

Fremstilling av bilde på skumplade 1
Fremstilling av bilde på skumplade 2

Materialet er lett glanset med en satinert overflate. Materialets egenskaper gjør at refleksjoner ikke er noe problem. Kunststoffplatene er dessuten ekstremt lette og solide, og dermed enkle å håndtere. Ettersom skumplatebildene er vannbestandige og lysbestandige, er de også egnet for våtrom som kjøkken og bad og for opphenging utendørs. Bildene kan enkelt rengjøres med en myk, fuktig klut.

På produktsiden kan du velge et format som passer. Du har et stort utvalg av forskjellige størrelser til rådighet. Alle formater vi tilbyr er egnet for transport – enten per post eller som pakke, avhengig av størrelsen på pakken.

Ja, det er lett å feste nåler eller tegnestifter i bilder på skumplate. Men husk: Dette vil etterlate synlige hull i bildet.

Skumplatebilde som oppslagstavle 1
Skumplatebilde som oppslagstavle 2

Vi tilbyr bare de formatene som er angitt på den enkelte produktsiden. Det er dessverre ikke mulig å bestille individuelle størrelser.

Bilder på skumplate leveres med et egnet veggfeste. Du trenger altså ikke å kjøpe noen separat opphengsmekanisme. Veggfestet som følger med er enkelt å henge opp, en anvisning er vedlagt.

Ja, vi tilbyr flotte trerammer. På produktsiden kan du velge en ramme som passer til motivet. Vi rammer inn PVC-bildet i vårt eget rammeverksted, og leverer det komplett hjem til deg. Bildet du mottar, er dermed klart til å henges opp.

Det er faktisk ingen forskjeller på materialene – Forex®-bilder er bilder på skumplate. Det betyr at kvaliteten, egenskapene og fordelene er de samme. Takket være den tette kjernen i den 4 mm tykke skumplaten, er direktetrykket formstabilt og beskyttet mot småriper. Dessuten er prints på harde skumplater svært lette, og dermed enkle å henge opp.

Bildet leveres flatt, trygt innpakket en stabil kartong.

Emballasje for bilder på skumplate i små formater
Emballasje for bilder på skumplate i store formater

Vanligvis tar det kun noen få virkedager før du får skumplatebildet hjem til deg. Du finner den forventede leveringstiden ved bestillingen, på produktsiden og når du går til kassa. Så snart vi sender bildet ditt, vil du motta en bekreftelse på e-post.

For det første er det en hjertesak for oss å støtte kunstnerne i nettbutikken vår og anerkjenne arbeidet deres. For det andre inneholder den påtrykkede teksten, som bare er noen millimeter høy, obligatorisk informasjon om opphavsretten og produsenten av veggbildet. Vi designer denne markeringen på en slik måte at den ikke forstyrrer virkningen av motivet.

Opphavsrettsmerke

De er solide, lette og rimelige. Takket være den lave vekten vil ikke skumplatebildene forårsake hakk eller skader dersom leken skulle bli litt for voldsom. Dessuten er de enkle å tørke av, og tåler dermed klissete barnehender. Og ettersom bildene er rimelige, kan de lett byttes ut eller kombineres på nye måter.

Veggdekor på barneværelset 1
Veggdekor på barneværelset 2

Innendørs er våre bilder på skumplate holdbare i mange år. Men også utendørs kan de holde seg godt over flere år, takket være det robuste materialet og de vann- og lysbestandige fargene. For bruk utendørs bør du passe på at bilder på skumplate beskyttes mot spesielt høye temperaturer, sterk nedbør og vind. Når du velger skumplatebilder fra oss, får du et produkt med lang levetid.