Fargeleggingsplakater

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Fargeleggingsbilder for voksne – Si farvel til hverdagsmaset!

Nesten alle barn har mer eller mindre vært opptatte av å fargelegge bilder. Å tenke tilbake til egen barndom og kjenne på tålmodigheten av å kunne sitte i timevis og fargelegge bilde etter bilde er noe mange ønsker seg tilbake til. Livet som voksen byr ikke ofte på denne muligheten til å fordype seg inn i en oppgave på denne måten. Fargelegging er lidenskap, fargelegging er tålmodighet og fargelegging er ikke minst mestring.

Hos oss finner du et stort utvalg av fargeleggingsplakater som fås kjøpt i ulike størrelser og er trykt på et spesielt plakatpapir. Finn ditt favorittmotiv og fortsett der du slapp som barn.

Hobby til store og små

Her finner du et eksklusivt utvalg av fargeleggingsmotiver til både deg og barna. Landskap, dyr, blomster, arkitektur, verdenskart, mote eller mandalaer – vi har noe til enhver smak. Du kan til og med fargelegge kunst: Hvorfor ikke gi «Skrik» av Edvard Munch, plakatene av Alfons Mucha eller selveste Vincent van Gogh et nytt utseende?

Våre fargeleggingsplakater er egnet til de fleste typer maling og tusjer. Du kan velge selv om du vil bestille Posterstrips til å kunne henge ditt ferdige maleri på veggen.

Kundeanmeldelser