Filtre

Plakater & posters

Sortering:
  • Bestselgere
  • Nyheter

Plakater som veggdekor – populært som aldri før!

Det er ikke bare prisen som gjør at plakatene er favorittene hos kundene våre. Mange har hatt plakater på rommet helt siden de var små, men mye har forandret seg siden. Da du før måtte være meget forsiktig for ikke å rive det tynne papiret i yndlingsbladet ditt, trykker vi nå på premium fotopapir med høyoppløsende og sterke farger. En forskjell som både syns og kjennes!

Nå har du også mulighet til å velge innramming av plakatene dine noe som gir de et mer estetisk og verdifull utseende. Ta en titt på vårt store utvalg og la deg overbevise av den høye kvaliteten av våre plakater og rammer. Du nyter godt av fordelene:

  • Høy kvalitet til enhver tid
  • 100 dagers returrett
  • Rask levering

Leter du etter inspirasjon? – Finn den passende plakaten

Slapp av, du er ikke alene om å være overveldet av det store utvalget vårt. Vi har sortert bildene etter ulike temaer, rom, stiler og anledninger slik at du enkelt kan finne fram til akkurat din favoritt. Spesielt populære er våre tekstplakater med morsomme og frekke ord eller hjertevarmende budskap som sprer glede og positiv energi.

Du kan også drømme deg bort med de storslagne landskaps- og reisebildene eller de spennende motivene fra byene rundt om i verden. Til fans av fantasy og tegneserier, film-, musikk- og tv-verdenen har vi også et stort utvalg av kjente merker, unik fankunst og klassiske coverer. Hos oss får du alle bilder i alle størrelser: fra små print til XXL-plakater!