Trebilder

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Naturlig og bærekraftig: Veggbilder på tre

Trebildene våre er helt eksklusive og blir kun trykt på forespørsel akkurat som alle våre veggbilder. Den gjennomskinnende trestrukturen gir et unikt preg på ethvert motiv og sørger for lyse fargenyanser og en matt finish. Våre trebilder er det perfekte valget for en enestående look selv uten ekstra ramme. De er dessuten utmerket til å kombineres med bilder i andre materialer og størrelser på en bildevegg. Merk: strektegninger og tekst- eller konturbilder får ikke den vanlige hvite bakgrunnen som print på tre – litt av en vri!

Den forholdsvis lette kryssfinerplaten egner seg godt til store XXL-print og er lett til å henges opp. Materialet er bærekraftig og en tidløs dekor på veggene. Trebildene våre er et fint alternativ til ditt neste bildekjøp.

Kunsttrykk på tre med ekte trekorn

Urørt natur, vidstrakte landskap og sjarmerende dyreportretter – naturlige motiver egner seg perfekt til et kunsttrykk på tre. Få frem det naturlige uttrykket i bildene med den typiske teksturen i treverket. Bla gjennom kategoriene og de mange inspirasjonssidene våre og finn ditt favorittmotiv. Husk at trebilder egner seg meget bra til shabby chic-interiørstilen.

Enten du bor på en gård eller vil dekorere hytta di, om du trenger et bilde til kontoret eller en gaveidé til dine kjære: Bilder på tre passer nærmest overalt. Her kan du nyte en god kopp kaffe under veggkunsten som utstråler ro og harmoni.