Galleriprint

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Moderne møter luksus med våre galleriprint

Et galleriprint er et ekte blikkfang og høydepunktet blant veggbildene. Til å lage et galleriprint trykkes motivet på baksiden av akrylglass som sikrer den sterke skinnende fargegjengivelsen og en kontrastrik finish. Deretter forsegler vi baksiden med en aluminium komposittplate som gjør at bildet er meget stabilt selv i store størrelser og panoramaformater.

Som med alle andre materialer kan du velge størrelsen på bildet selv og vi leverer bildet inkludert oppheng. Dessuten kan du velge innramming: en tynn og elegant variant eller en klassisk skyggeramme i tre eller aluminium. Få et glamorøst preg i hjemmet ditt med et flott galleriprint.

Få det lille ekstra i veggdekor

Du kan alltid forvente best kvalitet hos oss og våre galleriprint er nok de mest spennende produkter. Akrylglasset sørger for en nydelig dybdeeffekt noe som passer utmerket for fotografier. Ta en titt på porteføljen vår og oppdag bilder av det pulserende storbylivet i New York, storslagne makrofotografier, øde ørkener og frodige bjørkeskoger i soloppgang. Lag din egen utstilling med våre galleriprint og dine favorittmotiver.

Foretrekker du de gamle mestrene i klassisk maleri? Vi har noen av de mest kjente verk av store kunstnere fra gamle epoker: Du kan velge blant Vannliljene av Monet, Kysset av Klimt og selvfølgelig mange norske folkemotiver. Et galleriprint kombinerer det klassiske verket med moderne materialer – se selv!