Galleriprint

   
 
 • Bestselgere
 • Nyheter

Kundeanmeldelser


Verdt å vite om våre galleriprint

Galleriprint er en svært elegant veggdekor som gir veggene dine en touch av glamour. Bildene består av en kombinasjon av glanset akrylglass og stabilt aluminium og kjennetegnes av briljant fargeintensitet og sylskarp trykkvalitet. Slik gjør de ethvert motiv til et blikkfang. Den stilfulle og moderne glassestetikken gir hvert eneste motiv en helt individuell virkning: Et Marilyn Monroe-portrett blir tidløst, et abstrakt maleri blir levende og klassiske landskapsbilder blir til å ta og føle på. Samtidig gir galleriprint alle motiver en moderne touch. Dermed får selv klassiske kunstverk nye tolkningsmuligheter, mens storslagne fotografier får enda mer dybde – enten det er i svarthvitt eller lysende farger.I våre kvalitative galleriprint trykkes motivet på baksiden av en akrylglassplate, som så forsterkes med en aluminium-komposittplate. Akrylglasset skaper en helt egen dybde og et spesielt nærvær i hvert trykk. Ettersom begge platene er svært tynne, er galleriprint stabile og enkle å håndtere, også i storformat. Takket være platene og den robuste overflaten er galleriprint dessuten slitesterke og lettstelte.

Uansett størrelse og format, fra mini til ekstra stor og som panorama eller kvadrat, kjennetegnes våre galleriprint av modernitet og førsteklasses kvalitet til en fornuftig pris. I nettbutikken vår finner du garantert et galleriprint som passer perfekt til deg og boligen din!

Trykk bak 2 mm akrylglassplate Trykk bak
2 mm akrylglassplate
Bakside av 3 mm aluminium-komposittplate Bakside av 3 mm
aluminium-komposittplate
Blank overflate i glassoptikk Blank overflate
i glassoptikk
Inkludert veggfeste Inkludert
veggfeste

Galleriprint – en hyllest til kunsten

Er du på leting etter kunst og kultur til veggene dine? Ta en titt på de klassiske kunstverkene i nettbutikken vår, som du kan kjøpe i form av galleriprint i høy kvalitet. Vermeer, Klimt, Kandinsky eller da Vinci – i nettbutikken vår finner du de samme motivene som i verdens mest kjente museer og gallerier. Med noen få klikk kan du få med deg kunstverkene hjem og lage ditt eget personlige galleri.

Forbindelsen mellom klassisk kunst og moderne materialer gir våre galleriprint en helt særegen utstråling. Akrylglass og aluminium forsterker fargeintensiteten og holdbarheten på bildene, og er et moderne og tidløst alternativ til klassiske lerretsbilder og minimalistiske plakater.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Kvalitetsrammer i massivtre Kvalitetsrammer i massivtre
Print on demand Print on demand

Det er utallige muligheter for å integrere galleriprint i hjemmet ditt: Heng opp et panoramabilde som blikkfang i stuen, lag en liten bildevegg på kjøkkenet eller utvid fargeprofilen på badet med det riktige motivet.

Den klare, stilfulle designen i våre galleritrykk utfolder sin fulle virkning på alle slags rom. Kikk gjennom vårt sortiment og sett et statement med ditt nye galleriprint!

En av våre medarbeidere anbefaler våre galleriprint

Galleriprint får rom til å se ut som moderne kunstgallerier!

Peggy – Posterlounge-teamet

Akrylbilder – et alternativ til galleriprint

✓ Direkte print på baksiden av akrylglassplate (5 mm)

✓ Skinnende farger med dybdeeffekt

✓ Blank overflate i glassoptikk

✓ Lettstelt og stabilt

✓ Veggfeste medfølger

Materialanbefaling akrylglass

Ditt galleriprint i en stilfull ramme

Kombinasjonen av akrylglass og aluminium gir trykket et helt særegent preg. Og en perfekt finish får du med våre kvalitetsrammer. Galleritrykket ditt blir enda mer elegant og eksklusivt med en bilderamme, og får et spesielt nærvær i rommet. Den passende rammen finner du med minimal innsats: I nettbutikken vår får du vist den riktige rammen for printet ditt direkte.

For at du skal kunne tilpasse rammen perfekt til interiørstilen og fargekonseptet ditt, gir vi deg muligheten til å velge mellom forskjellige modeller og farger. Hver eneste ramme vi fremstiller individuelt av heltre eller aluminium i vårt rammeverksted, er bærekraftig og av høy kvalitet. Etter trykking rammes trykket ditt inn for hånd, og sendes deretter ferdig innrammet hjem til deg, klart til å henges opp på veggen.Posterlounges produksjonslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi elsker kunst. Derfor stiller vi høye krav til kvaliteten på produktene og tjenestene våre. For at vi skal kunne leve opp til disse kravene, fremstiller vi selv galleriprintene i vårt eget kunsttrykkeri. At vi har vår egen produksjon, gjør at vi kan tilby print on demand og ramme inn galleriprint for hånd, før vi pakker dem omhyggelig inn og får dem trygt levert hjem til deg.

Leter du etter noe bestemt?

Vanlige spørsmål om galleriprint


Vanlige spørsmål om galleriprint

 1. Hva er et galleriprint?
 2. Trykkemetoder
 3. Fordeler
 4. Materialegenskaper
 5. Overflate
 6. Vekt
 7. Bruksmulighet
 8. Valg av format
 9. Avvikende format
 10. Opphenging
 11. Rammer
 12. Rengjøring
 13. Levering
 14. Leveringstid
 15. Opplysninger om opphavsrettighetshaver
 16. Holdbarhet

Vår mest elegante løsning for å presentere favorittmotivene dine er galleriprint: Det elegante utseende kommer av kombinasjonen av to materialer og en trykkemetode: Direktetrykk på akrylglass gir motivet høy fargebriljans, mens aluminium-komposittplaten på baksiden sørger for god stabilitet og et elegant utseende.

Kombinasjon av akrylglass og aluminium
Galleriprint direktetrykk

På våre galleriprint overfører vi motivene til baksiden av et akrylglass (2 mm) med digitaltrykk i høy kvalitet ved hjelp av moderne trykkpresser. Dermed får de en helt spesiell dybdevirkning og sterk lyskraft. Deretter forsterkes akrylglasset med en aluminium-komposittplate med hvit overflate og svart kjerne. Denne forbindelsen gir våre kvalitets-galleriprint et elegant uttrykk og fremragende formstabilitet. Til trykkingen benytter vi pigmentert UV-blekk som sørger for høy fargebriljans, en intens fargeopplevelse og lang holdbarhet.

Trykkeprosess galleriprint 1
Trykkeprosess galleriprint 2

Galleriprint er den mest elegante formen for bildepresentasjon: De er formstabile og svært holdbare, og kjennetegnes av et helt særegent, elegant uttrykk. Det skyldes forbindelsen mellom akrylglass og aluminium: Mens den 2 mm tykke akrylglassplaten står for utseendet, sørger aluminium-komposittplaten (3 mm) for stabiliteten. Galleriprint virker tidløse, elegante og moderne. Derfor er de også spesielt godt egnet for fotografier.

Galleriprint detalj 1
Galleriprint detalj 2

Galleriprint er en kombinasjon av en akrylglassplate og en aluminium-komposittplate. Akrylglass er kvalitets-kunstglass som i våre galleriprint får påklebet en aluminium-komposittplate på baksiden. Denne kvalitetsforbindelsen gjøre bildene våre formstabile og holdbare.

Fremstilling av galleriprint 1
Fremstilling av galleriprint 2

Materialet er glanset eller høyglanset. Kunstglasset virker som ekte glass, og reflekterer lys på samme måte. Når du henger opp et galleriprint, må du derfor være oppmerksom på hvordan lyset treffer det, for eksempel fra overforliggende vinduer.

Et galleriprint har en vekt på ca. 6 kg/m², altså vil et galleritrykk i formatet 100 × 100 cm veie 6 kg. Våre galleriprint leveres med egnede veggfester inkludert. Følg alltid veiledningen når du skal henge opp bildet, slik unngår du problemer og får hengt opp galleriprintet på en trygg måte.

Ja, galleriprint kan også henges opp på våtrom. Materialet tåler fuktighet. Men pass på å benytte de medfølgende veggfesterne på riktig måte, slik at galleriprintet festes trygt til veggen.

På detaljsiden for motivet du bestemmer deg for, kan du velge mellom mange forskjellige størrelser. Mål helst veggen på forhånd, slik at du vet at du får plass til et nytt galleriprint.

Nei, det er slikt dessverre ikke mulig. Vil tilbyr mange ulike størrelser, men kan dessverre ikke levere individuelle formater.

Sammen med bildet får du levert passende veggholdere for galleriprintet ditt. Bildet leveres med en eller to veggfester, avhengig av bildets format og vekt. Disse er da tilpasset formatet og vekten til ditt galleritrykk.

En veiledning for veggfesterne følger med. For trygg opphenging av galleriprintet må du følge fremgangsmåten som er beskrevet der.

Ja, på produktsiden har du muligheten til å bestille galleriprintet med en passende treramme. Med en kvalitetsramme kan du betone motivet i et galleriprint enda tydeligere.

Vi har ulike profiler og farger i sortimentet, slik at du får en bilderamme som passer perfekt til interiøret ditt. Rammen du velger fremstiller vi for hånd i vårt eget rammeverksted. Deretter rammer vi inn galleriprintet og leverer bildet ferdig hjem til deg.

Overflaten av akrylglasset er ikke ripebestandig, så du bør kun rengjøre det med en fuktig, myk klut. For at kunstglasset skal beholde den skinnende overflaten, bør du ikke benytte kraftige eller skurende rengjøringsmidler.

Rengjøring av galleriprint

Våre galleriprint fraktes i en stabil emballasje, viklet inn i beskyttelsesfolie. En passende opphengsinnretning er inkludert.

Emballasje for aluminiumsbilder i små formater
Emballasje for aluminiumsbilder i store formater

Våre galleriprint trykkes på bestilling. Det betyr at vi produserer på en bærekraftig måte uten ferdige varer på lager – men det betyr også at produksjons- og leveringstiden kan variere med etterspørselen. Aktuelle produksjons- og leveringstider finner du på produktsiden og i handlevognen når du bestiller. Når vi sender ut galleriprintet ditt, vil du motta en bekreftelse på e-post.

På den forpliktende merkingen av opphaver og produsent presenterer vi vårt samarbeid med internasjonale kunstnere, bildebyråer og lisenshavere – et samarbeid vi er stolte av. For å beskytte bildeleverandørene og merket Posterlounge vil vi ikke gi slipp på denne merknaden på veggbildene. For å sikre et estetisk optimalt trykkeresultat, benytter vi den minste varianten som fortsatt er lesbar.

Opphavsrettsmerke

Innendørs er våre galleriprint holdbare i over ti år. Du kan også henge opp bildene utendørs, der kan du regne med at fargene holder seg i opptil tre år.