Veggbilder til stuen

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Bilder for en drømmestue

Veggbilder til stuen må velges med omhu – det er et rom som må passe til deg og personligheten din. Med det riktige bildet kan du vise hvem du er og skape en spesiell atmosfære innenfor hjemmets fire vegger. Abstrakte motiver og akrylbilder virker moderne, mens lerretsbilder og bilder i landlig stil vekker klassiske og romantiske assosiasjoner.

Veggbilder kan integreres i stuen på utallige måter: Du kan plassere bildene sentralt i rommet som blikkfang, velge motiver som passer til fargen på veggene, eller fremheve tematiske forbindelser med bildesett i samtemte fargekombinasjoner. Mange av våre veggbilder for stuen harmonerer perfekt sammen med trendy skandinaviske og industrielle interiørstiler.

Komplettservice for stuen

Naturtemaer er for tiden en klar trend innen bilder til stuen: Drømmeaktige, pastellfargede landskapsmalerier gjør stuen lys og vennlig. Blomstermotiver vekker assosiasjoner til bohemian chic på veggene. Og med moderne landskapsfotografier får du svimlende naturscener inn i hjemmet.

Enten du foretrekker natur eller urbane motiver, kan du få alle bilder innrammet direkte hos oss. De håndlagde trerammene gir motivene et elegant preg. Ta kontakt med vårt team hvis du er usikker på hvilket veggbilde som passer best til din stue, eller hvis du ikke klarer å bestemme deg. Våre interiør- og kunsteksperter hjelper deg gjerne!

Kundeanmeldelser