Plakater i vintage stil

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Elegante vintage-plakater til kjøkkenet

Vintage-stilen er på full fart inn. Hvis du vil ta med deg trenden hjem, er vintage-plakater i nøytrale og dempede farger spesielt velegnet, ettersom de harmonerer med mange ulike interiør- og dekorelementer, slik at de lett kan integreres i designkonseptet ditt. Vintage-plakater er spesielt attraktive i kombinasjon med en moderne eller industriell stil.

Hos oss finner du et bredt utvalg av plakater med ulike motiver: Enten det er klassikere fra tidlig på 1900-tallet eller samtidsbilder med en kreativ retro-touch – hver eneste plakat blir et høydepunkt i hjemmet ditt. Spesielt på kjøkkenet kommer våre vintage-plakater med urter, villblomster eller anatomiske fremstillinger til sin rett, og gir dette praktiske rommet et helt personlig preg.

Vintage-plakater for et moderne hjem

Hvis du liker møbler av naturlige materialer, er våre vintage-plakater med botanikkmotiver perfekte for deg. De gir boligen din en subtil grønn touch og mye sjarm. Med møbler og interiørgjenstander i industriell stil, som er populære både på kontoret og i stua, harmonerer gamle reklameplakater fra byer eller elegante reiseplakater og verdenskart spesielt godt.

For å forsterke retroeffekten og ta hjemmet ditt til et nytt stilistisk nivå, kan du komplettere vintage-plakaten med en brun treramme fra nettbutikken vår. Vi rammer inn plakaten din for hånd, og sender den hjem til deg i løpet av få dager, klar til å henges opp.

Kundeanmeldelser