Selvklebende plakater

Populære temaer

   
 
 • Bestselgere
 • Nyheter

Verdt å vite om våre selvklebende plakater

Har du fått nok av hvite vegger, men ikke lyst på hull i veggen? Med våre selvklebende bilder trenger du verken hammer, spiker eller tape. Du bare løsner folien på baksiden av klebeplakaten og henge den rett opp på veggen. Du trenger ikke engang bestemme deg for et endelig sted – klistreplakatene kan nemlig fjernes uten rester og plasseres på nytt. Selvklebende bilder er svært enkle å håndtere, passer godt på mange forskjellige steder og har et svært elegant utseende. De kan festes på alle glatte overflater, og kan brukes til mer enn bare hvite vegger, for eksempel kan de piffe opp møbler og dører.De selvklebende firkantede eller kvadratiske veggbildene trykkes over hele overflaten. For favorittmotivet ditt har du valget mellom en rekke ulike størrelser og formater, og med selvklebende plakater i ekstra stor størrelse kan du få et komplett panorama på veggen. Det selvklebende materialet vi trykker de selvklebende plakatene på, har en satinert overflate som gir motivet en behagelig taktil følelse.

Særlig minimalistiske og naturnære motiver, som f.eks. blomster eller strender, blir svært flotte med den puristiske stilen i den selvklebende veggdekoren. Men også mer abstrakte temaer, som mandalas og line art, får et helt spesielt nærvær i rommet takket være dette materialet. Finn det perfekte motivet for selvklebende plakater i nettbutikken vår!

Trykk på selvklebende film (170 g/m²) Trykk på
selvklebende film (170 g/m²)
Satinert overflate Satinert
overflate
Lar seg enkelt feste og løsne Lar seg enkelt
feste og løsne
Egnet til samtlige glatte overflater Egnet til samtlige
glatte overflater

Selvklebende plakater: ren kunst

Kunst kan presenteres på mange måter, den kan være iøynefallende eller diskret. Men også kombinasjonen av en minimalistisk fremstilling og et komplekst motiv kan være svært virkningsfull. Våre selvklebende bilder er en perfekt mulighet til å utnytte denne effekten. Når du får trykket kunstverket du liker på et plakatklistremerke, er det enkelt å få det opp på veggen, og det føyer seg fint inn i veggdekoren på en organisk måte.

Hos oss finner du kunstverk fra alle epoker og stilretninger. Uansett om du foretrekker impresjonistisk, moderne, abstrakt eller realistisk kunst: I nettbutikken vår finner du kunstnere for enhver smak, fra Monet og van Gogh til Malewitsj og Klimt. Kikk gjennom butikken og finn ditt favorittkunstverk som selvklebende bilde!

En av våre medarbeidere anbefaler våre selvklebende plakater

Selvklebende plakater er den enkleste og raskeste måten å dekorere barnerommet på!

Bruno – Posterlounge-teamet

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvennlig blekk Miljøvennlig blekk
Print on demand Print on demand

Vi samarbeider med en rekke flinke kunstnere som regelmessig designer nye fantastiske barnemotiver – det betyr at du alltid finner et bilde som passer for enhver aldersgruppe, interesse og smak i nettbutikken vår.

Selvsagt er noen motiver spesielt populære blant smårollingene: Tegninger av søte dyr, kule verdenskart og elegante enhjørninger er veldig godt likt. Men hvis barnet ditt heller vil utsmykke rommet sitt med drømmeaktige fantasiverdener, raske biler eller et alfabet, finner du også den riktige klebeplakaten hos oss.

Plakater – mer populære enn noensinne!

✓ Print på premium-papir

✓ 3 mm hvit kant gir bildet et stilfullt utseende

✓ Miljøvennlig trykkeprosess

✓ Briljante, UV-resistente farger

✓ Pakket i sikker emballasje

Materialanbefaling plakat
Posterlounges produksjonslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi stiller svært høye krav til produktkvalitet og service. For at vi skal kunne leve opp til disse kravene, fremstiller vi de selvklebende bildene i vårt eget kunsttrykkeri i Leipzig i Tyskland. Ettersom vi produserer lokalt, kan vi tilby print on demand og sende de selvklebende bildene direkte hjem til deg uten omveier.

Leter du etter noe bestemt?

Vanlige spørsmål om selvklebende plakater


Vanlige spørsmål om selvklebende plakater

 1. Hva er en selvklebende plakat?
 2. Trykkemetode
 3. Fordeler
 4. Egenskaper
 5. Opphengssted
 6. Egnet underlag
 7. Valg af format
 8. Avvikende format
 9. Gjenbruksmulighet
 10. Fjerning av selvklebende plakater
 11. Rengjøring
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Opplysninger om ophavsrettighetshaver
 15. Holdbarhet

Våre selvklebende plakater er postere som er spesielt enkle å sette opp – de kan rett og slett klistres rett opp på veggen uten oppheng. De trykkede klebeplakatene består av en kraftig, hvit folie som er selvklebende på baksiden, og som hefter godt på glatte overflater. Fordelen: De kan fjernes igjen uten å etterlate rester.

Selvklebende plakat detalj
Plakat med selvklebende bakside

Våre selvklebende postere trykkes med pigmentert UV-blekk, og har svært skarpe og briljante farger. Motivene påføres folien med direktetrykkmetoden. Selvklebende plakater egner seg innendørs og for tidsbegrenset bruk utendørs. Innendørs har de en holdbarhet på opptil ti år takket være UV-blekk i høy kvalitet.

Detaljbilde av et trykk på selvklebende film 1
Detaljbilde av et trykk på selvklebende film 2

Våre klebeplakater er lettstelte, og den selvklebende baksiden lar seg enkelt feste til glatte vegger, dører, møbler og vinduer. Der holder de selvklebende postere seg godt på plass over lang tid, helt uten spikre og skruer. Dessuten er de selvklebende plakatene enkle å fjerne fra veggen igjen uten å etterlate limrester. De passer derfor også perfekt for bruk i kortere perioder, f.eks. på barneværelser, studenthybler og i leieboliger.

For de selvklebende bildene benytter vi en klebefolie. Den er utstyrt med en selvklebende bakside, og har en lett strukturert overflate som gir bildet et elegant utseende. Klebefolien er dessuten kraftig og slitesterk, og er enkel å feste uten at det oppstår rynker. Opphenging av selvklebende plakater er lekende lett og kan gjøres flere ganger, ettersom posterne kan løsnes uten å etterlate rester. Den selvklebende baksiden av bildene hefter godt på glatte overflater. Det trengs verken lim eller tape.

Den satinerte og halvmatte folieoverflaten reduserer refleksjoner. De selvklebende bildene er spesielt velegnet for innendørs bruk. I fuktige og våte rom som kjøkken og bad har bildene god til meget god hefteevne på glatte overflater. Utendørs, for eksempel på terrasser og balkonger, kan hefteevnen reduseres dersom de selvklebende plakatene utsettes for vær og vind.

Detaljvisning av materialstrukturen 1
Detaljvisning av materialstrukturen 2

Ja, våre selvklebende plakater egner seg også veldig godt for glatte overflater som dører og møbler. På vinduer kan de brukes med ett forbehold: Man vil også se den selvklebende baksiden av folien – klebebildene er ikke gjennomsiktige.

Selvklebende plakater 1
Selvklebende plakater 2

Våre selvklebende plakater hefter godt på alle glatte overflater – for eksempel på vegger, møbler, dører og vinduer. De har også begrenset klebeevne på ru overflater som strietapet.

På produktsiden for selvklebende plakater kan du velge mellom mange forskjellige formater. De angitte størrelsene er yttermål.

Nei, det er dessverre ikke mulig. Men vi tilbyr et stort utvalg av formater. Du kan selvsagt selv klippe til den selvklebende posteren akkurat slik du vil ha den: Alt du må gjøre er å bestille motivet i et større format.

Ja. De selvklebende bildene kan løsnes og omplasseres flere ganger.

Nei, klebepostere etterlater ingen rester når de fjernes fra en ren og glatt overflate innendørs.

Klebeplakatene kan brukes flere ganger. Men ikke flytt klebebildene for ofte, ettersom hefteevnen reduseres litt hver gang. Pass alltid på at den glatte overflaten du henger opp den selvklebende plakaten på, er fri for støv og smuss. Da går det problemfritt å klebe den opp igjen et annet sted.

Du kan tørke av klistreplakatene med en myk, fuktig klut. Kraftige rengjøringsmidler eller skarpe gjenstander bør ikke benyttes til rengjøringen.

I mindre formater sendes de selvklebende plakatene flate, liggende i stabile fraktkonvolutter. I større formater fraktes de i fraktrør, innrullet i pakkepapir, slik at de kommer trygt frem til deg uten bretter eller folder.

Emballasje for selvklebende plakater i små formater
Emballasje for selvklebende plakater i store formater

Vanligvis skal du motta den selvklebende posteren i løpet av noen få virkedager. I nettbutikken vår kan du se den forventede leveringstiden på produktsiden og i handlevognen. Vi informerer deg med en forsendelsesbekreftelse når vi har sendt ut bestillingen. Alle selvklebende bilder trykkes on demand, altså enkeltvis på bestilling. Slik blir produksjonen bærekraftig, og du får alltid en helt nytrykket plakat.

Vi presenterer eksklusive kunstverk fra internasjonale kunstnere, bildebyråer og lisenshavere. Å informere om rettighetshaveren er ikke bare juridisk nødvendig, men også et uttrykk for det gode samarbeidet vi har med kunstnerne og fotografene. Slik beskytter vi både bildeleverandørene og merket Posterlounge.

Opphavsrettsmerke

Innendørs vil klebepostere holde seg på plass i mange år. Utendørs vil tidsrommet være kortere på grunn av påvirkningen fra vær og vind.