Selvklebende plakater

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Selvklebende plakater: kunst som kan føles

Enten du velger et lite eller XXL print – våre selvklebende plakater kan rask og ukomplisert klistres på alle glatte overflater. Mulighetene er mange og du må ikke begrense deg til veggene: Hva med et plakatklistremerke på møbler eller dører? Spesielt panoramabildene i høykantformat er en utmerket dekor til dørene.

Materialet består av et selvhaftende lerretslignende tekstilvev og dens semimatte overflate gir bildene et flott utseende og en nydelig haptisk følelse. Oppheng av bilder har aldri vært enklere: Ta av folien på baksiden og klistre bildet der du skal ha den. Du trenger verken boremaskin, hammer eller tape og du kan enkelt ta det av igjen og sette det opp på en ny plass. Om og om igjen.

Oppdag vår imponerende portefølje

Gjør barnerommet om til en drømmeverden ved hjelp av fantasivesener, dinosaurer eller søte koalaer. Og med våre selvklebende plakater kan du enkelt skifte utseende på rommet når de små har lyst til å ommøblere igjen. Vi har kunst til alle og enhver og ved siden av barnemotiver finner du også flotte verdenskart, stilfulle grafiker eller stemningsfulle landskapsbilder.

Er du interessert i klassisk kunst, finner du sikkert noe hos de gamle mesterne. Takket være den gode bildekvaliteten og de moderne trykkmaskinene tilfredsstiller våre klistreplakater den høye standarden til klassiske malerier. Det er sikkert ikke så mange som har «Mona Lisa» hengende på døra. Du bestemmer hva du vil ha. Alle motivene hos oss kan fås i ulike materialer – en selvklebende plakat er bare ett av dem!