Akrylbilder

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Veggdekorens hemmelige helt

Her er det materialet som gjør susen – ethvert bilde skinner på akrylglass. Stoffet er gjennomsiktig og har et glassutseende, men er langt mer slitesterk og robust enn ekte glass. Vi anvender moderne teknologi som trykker bildene speilvendt bak selve glasset. På denne måten skaper vi en blank overflate med imponerende dybdeeffekt og lysende kontrastrike farger. Våre veggbilder i akryl setter en elegant og luksuriøs aksent i rommet.

Vi legger stor vekt på langvarig og høy kvalitet på bildene våre. I tillegg er vi dreven til å yte best kundeservice til enhver tid. Derfor får du alltid inkludert oppheng til akrylglassbildene dine og til alle andre print hos oss. Bildene er klare til å henges opp når de ankommer i ditt hjem.

Sette aksenter med bilder på akryl

Akrylglass egner seg utmerket til bilder med sterke farger og lysdetaljer. Særlig fotografier av landskap i spesielle lysforhold eller undervannsbilder drar nytte av den fantastiske dybdeeffekten i kunstglasset. Den blanke overflaten passer fint til moderne motiver og om du velger innramming kan du foredle utseende ytterligere.

Hos oss kan alle bildene bestilles som print på akryl. Ta en titt på våre kategorier og la deg inspirere til ditt neste veggkunstkjøp. Akrylbildene kommer i alle størrelser og det er du som bestemmer hvor mye rom du vil gi de flotte veggbildene.