Akrylbilder

Populære temaer

   
 
 • Bestselgere
 • Nyheter

Kundeanmeldelser


Verdt å vite om våre akrylbilder

Er du på utkikk etter kraftige farger og et elegant uttrykk, er akrylbilder det riktige. Det moderne materialet skaper en helt egen dybdevirkning i ethvert motiv og gjør bildene til virkelige blikkfang. For å sikre at du får glede av favorittbildet ditt i lang tid, benytter vi sertifisert UV-blekk som sørger for perfekt fargeekthet, UV-bestandighet og svært lang holdbarhet. I tillegg til det vakre utseendet, har akrylbildene fordelen av å være svært lettstelte og stabile, takket være den glatte og motstandsdyktige overflaten. Vi legger vekt på en bærekraftig produksjon og trykker kun på bestilling – løsemiddelfritt og miljøvennlig.I nettbutikken vår finner du akrylbilder i mange former og størrelser: Fra minibilde til XXL-print, i panoramaformat eller kvadratisk – velg det akrylglasstrykket som passer best til deg og boligen din. Bilder på akrylglass har et særpreget og smakfullt uttrykk – og er derfor også en perfekt gaveidé.

Kort sagt: Akrylbildene våre er garantert vinnere takket være moderne stil og høy kvalitet til en passende pris. Klikk deg gjennom våre favorittbilder og la deg overbevise!

Bakside-direktetrykk på 5 mm tykk akrylglassplate Bakside-direktetrykk på 5 mm tykk akrylglassplate
Skinnende farger med dybdeeffekt Skinnende farger
med dybdeeffekt
Lettstelt og stabilt Lettstelt og stabilt
Inkludert veggfeste Inkludert veggfeste

Kunst på akrylglass: mellom tidløs klassisisme og utfordrende modernitet

Mens originalene henger i verdens mest kjente museer og gallerier, kan du i nettbutikken vår finne de siste århundrenes største kunstverk i form av høykvalitative reproduksjoner for hjemmet ditt. Fra Kandinsky til van Gogh: Våre akrylbilder vekker verker av de store mesterne til liv. Her finner du noe for enhver smak, enten du foretrekker det impresjonistiske, moderne eller abstrakte.

Hent tidløse klassikere inn i ditt eget hjem og kurater ditt eget, personlige kunstgalleri. Som akrylbilde er kunsttrykket beskyttet mot smuss og fuktighet. Kvalitetsmaterialet forsterker bildenes fargeintensitet og holdbarhet, og gjør dem til moderne og tidløse alternativer til klassiske lerretsbilder.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvennlig blekk Miljøvennlig blekk
Print on demand Print on demand

Akrylbilder er ideelle for badet, ettersom det glatte og moderne materialet harmonerer stilfullt med fliser. Akrylglass har også noen praktiske fordeler: Kunstglassbilder tåler nemlig høy luftfuktighet og direkte kontakt med vann. Det er selvsagt et pluss på det rommet i hjemmet som har flest vannkraner. Akrylbilder er også enkle å rengjøre med en fuktig klut. Det betyr at du enkelt kan tørke av vannsprut, støv og smuss.

Kikk gjennom sortimentet og finn favorittmotivet ditt, så kan du få deg et akrylbilde som tryller frem et smil hver morgen!

En av våre medarbeidere anbefaler våre akrylbilder

Akrylbilder gir rommene et moderne uttrykk!

Lisa – Posterlounge-teamet

Galleriprints – både elegante og robuste

✓ Direktetrykk på akrylglass

✓ Bakside av aluminium-komposittplate

✓ Blank overflate i glassoptikk

✓ Lettstelt og ekstremt stabilt

✓ Veggfeste medfølger

Materialanbefaling galleriprint

Akrylbilder med ramme

Med en passende ramme iscenesetter du akrylbildet ditt på en perfekt måte. Rammen kan nemlig gi motivet en viss dybde og taktilitet. Det fremhever elegansen og understreker kvaliteten i bildet, og gjør det samtidig mer synlig i rommet. Våre skyggerammer, som har en smal spalte mellom bildet og rammen, skaper for eksempel en kraftig dybdevirkning og gir motivene en helt egen plastisitet.

For at du skal finne en ramme som passer perfekt til akrylbildet og din personlige interiørstil, tilbyr vi forskjellige utførelser og farger. Når du har bestemt deg for en ramme, kan du forvente en komplett service fra vår side: Vi produserer selv bilderammene av heltre i vårt eget rammeverksted, og når akrylbildet ditt er ferdig trykket, rammer vi det inn for hånd. Vi er svært nøye med kvaliteten. Takket være den praktiske opphengsinnretningen kan du henge bildet enkelt og raskt opp på veggen. Våre bilderammer er det riktige for deg som liker at ting passer perfekt uten å gjøre det komplisert.Posterlounges produksjonslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi stiller svært høye krav til produktkvalitet og service. For å være sikre på å oppfylle kravene, produserer vi selv akrylbildene i Tyskland. Vår egen produksjon gjør det mulig å tilby print on demand, ramme inn bildene selv og sørge for førsteklasses kvalitet. Dermed kan du få ønskebildet ditt sendt hjem til deg i løpet av få dager.

Leter du etter noe bestemt?

Vanlige spørsmål om akrylbilder


Vanlige spørsmål om akrylbilder

 1. Hva er et akrylbilde?
 2. Platetykkelse
 3. Trykkemetoder
 4. Fordeler
 5. Materialegenskaper
 6. Forskjellen fra vanlig glass
 7. Valg av format
 8. Avvikende format
 9. Opphenging
 10. Rammer
 11. Rengjøring
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Opplysninger om opphavsrettighetshaver
 15. Holdbarhet

Akrylbilder er kunsttrykk som trykkes på et kunststoff som likner på glass. Ettersom kunstglasset består av PVC, er det nesten uknuselig – og dessuten er materialet lettere enn vanlig glass.

Akrylbilde detalj
Akrylbilde med direktetrykk

Akrylglassplaten er 5 mm tykk, og trykkes på baksiden. Dermed får akrylbildene en vakker dybdevirkning. Vær oppmerksom på at store formater har relativt høy vekt.

Akrylbildene trykkes på baksiden med direktetrykkmetoden. Til trykkingen benytter vi sertifisert UV-blekk med lang levetid, som sikrer kraftige farger, høy oppløsning og god holdbarhet. I tillegg forsegler vi den trykkede baksiden på akrylbildene med hvit folie eller hvit lakk.

Detaljbilde av et trykk på akrylglass 1
Detaljbilde av et trykk på akrylglass 2

Akrylbilder har et svært eksklusivt glassliknende utseende og er nærmest uknuselige. De er lettere enn vanlig glass, svært lettstelte og beholder de kraftige fargene over lang tid. Det vannavvisende materialet er godt egnet for våtrom. Akrylbildene våre har dessuten en bemerkelsesverdig dybdevirkning og en elegant stil, takket være den 5 mm tykke platen og forseglingen.

Akrylbildene ser ut som vanlig glass, men består av kunststoff. Materialet er stabilt og lettstelt, og praktisk talt uknuselig – men det kan få riper. Akrylbilder tåler fuktighet, og er derfor velegnet på bad og andre våtrom.

Akrylbilder har en glanset overflate og reflekterer noe. Den 5 mm tykke akrylglassplaten skaper en uttrykksfull dybdevirkning, ettersom motivet trykkes direkte på baksiden av platen – det er altså noe helt annet enn en plakat under akrylglass. Den trykkede siden beskyttes av en hvit folie eller et lag med lakk, som gjør bildene ugjennomsiktige. De er derfor ikke egnet for bakgrunnsbelysning.

Akrylglasset vi benytter veier 6 kg/m² og er dermed relativt tungt, men likevel lettere enn vanlig glass.

Akrylglass er lettere enn ekte glass. I motsetning til glass er det under vanlige omstendigheter ingen fare at det kan knuse. Det er imidlertid ikke ripebestandig.

Du kan velge det passende formatet på produktsiden i nettbutikken vår. Vi anbefaler å måle den tiltenkte plassen i hjemmet for å finne de riktige målene.

Nei, vi trykker bare akrylglasbilder i de størrelsene som er angitt på de enkelte produktsidene for motivene. Andre formater kan ikke bestilles hos oss.

Vi leverer et veggfeste til bildet slik at det kan henges opp raskt og enkelt. Det følger med en veiledning for dette i pakken.

Veggfeste
Veggfeste for store formater – skinne

Ja, du kan bestille en passende bilderamme for akrylbildet ditt direkte. Vi tilbyr forskjellige rammetyper og farger.

Vi rammer inn akrylbildet ditt for hånd og leverer det til deg i helt ferdig tilstand. Alt du trenger å gjøre, er å pakke ut bildet og henge det rett opp på veggen.

Akrylbildet bør helst bare rengjøres med en myk klut og varmt vann. Akrylglass er ikke ripebestandig, og det er derfor viktig å ikke bruke harde eller skrapende kluter eller gjenstander. Unngå også å benytte sterke rengjøringsmidler eller skuremidler til rengjøring.

Rengjøring med støvbørste
Rengjøring med myk klut

Vi pakker akrylbildet trygt inn og leverer det med egnede veggfester, som du enkelt kan feste på baksiden som beskrevet i den medfølgende veiledningen. Så er det bare å henge opp bildet. Hvis du vil bestille et akrylbilde med bilderamme, sørger vi for å ramme inn bildet for deg.

Emballasje for akrylbilder
Veggfeste for store formater

Ettersom vi trykker på bestilling slik at vi skåner ressurser, kan leveringstidene variere noe. Den aktuelle leveringstiden vises på produktsiden i nettbutikken vår. Vi gjør vårt beste for at du skal motta akrylbildet så raskt som mulig – og selvsagt i helt uskadd tilstand.

Copyright-teksten er en juridisk nødvendig merknad om innehaveren av opphavsretten og produsenten bak trykket. Det er også til din fordel, ettersom du alltid ved hvem som har laget motivet. Slik kan du også bestille flere bilder fra kunstneren om du ønsker det.

Opphavsrettsmerke

I lukkede rom holder akrylbildene seg i perfekt tilstand i mange år. For å sikre dette, benytter vi sertifisert UV-blekk for trykkingen og forsegler baksiden av bildene med folie eller lakk.

Forsegling på baksiden
Forsegling på baksiden av akrylglass