Aluminiumsbilder

Populære temaer

   
 
 • Bestselgere
 • Nyheter

Kundeanmeldelser


Verdt å vite om våre aluminiumsbilder

Vil du ha med deg gallerifølelsen hjem? Da er våre aluminiumsbilder det riktige for deg. Materialet er populært blant profesjonelle fotografer, kunstnere og gallerister takket være det smale, smakfulle formspråket. Det ultratynne materialet gir bildene en subtil eleganse og fremhever kvalitetsaspektet. Dessuten skaper samspillet mellom de intensive fargenyansene og den silkematte bildeoverflaten en helt spesiell estetikk – uansett om bildet består av diskrete eller kontrastfylte fargekombinasjoner. Slik kan særlig fotografier av urbane scener og naturlandskaper iscenesettes på en helt unik måte. På våre storformater blir disse motivene spesielt virkningsfulle – også takket være den skarpe bildegjengivelsen i aluminiumsbildene.Materialet i aluminiumsbildene våre er svært stabilt og motstandsdyktig, og sørger for en jevn, høy bildekvalitet. Ved trykkingen av bildene benytter vi UV-resistent blekk som sikrer langvarig fargeekthet i motivene, også dersom de utsettes for sollys. Den matte overflaten forhindrer dessuten uønskede refleksjoner. Ettersom materialet er så motstandsdyktig, er det også velegnet for fuktige rom som bad og kjøkken, og kan dessuten plasseres ute på terrassen eller balkongen.

Aluminiumsbilder er lette å rengjøre med en myk, fuktig klut. De er også enkle å henge opp – et passende veggfeste er inkludert i prisen og leveres sammen med bildet. Ta en kikk i nettbutikken vår og finn det riktige aluminiumsbildet for hjemmet ditt!

Trykkes på 3 mm tykk aluminium-komposittplate Trykkes på 3 mm
tykk aluminium-komposittplate
Satinert overflate Satinert
overflate
Lettstelt og stabilt Lettstelt
og stabilt
Inkludert veggfeste Inkludert
veggfeste

Kunsttrykk på aluminium – gi boligen et moderne preg

En av de klareste trendene i moderne vegginteriør er aluminiumsbilder. Særlig i kunstgallerier og på utstillinger presenteres kunstverk og fotografier ofte på veggbilder av aluminium. Materialets moderne formspråk åpner muligheten for å betrakte klassiske kunstverk fra impresjonismen og renessansen fra et helt nytt perspektiv. Dessuten harmonerer materialet aluminium spesielt godt med fargene og formene i moderne fotografi og abstrakt grafikk.

Aluminiumsbildenes egenskaper taler for seg: den sylskarpe gjengivelsen, den silkematte overflaten og den smale formen. Med våre trykk kan du få kunstverk fra verdens store museer rett inn i din egen stue. På en diskret måte skaper du en moderne, elegant stil som gjør rommene helt spesielle.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljøvennlig blekk Miljøvennlig blekk
Print on demand Print on demand

Aluminiumsmaterialet sikrer høy fargeintensitet og gjør det nye veggbildet ditt til et ekte blikkfang. Og du trenger ikke bekymre deg for dampen fra gryter eller vannsprut fra dusjen. Aluminiumsbildene våre er bestandige mot UV-stråling og fuktighet, og kan enkelt rengjøres med en myk klut. Derfor er materialet spesielt å anbefale for kjøkken og bad.

Også hvis du vil henge opp veggbilder av aluminium utendørs, f.eks. på terrassen eller balkongen, beholder de den høye kvaliteten i lang tid. Kikk gjennom nettbutikken vår og finn ditt nye favorittbilde å utsmykke hjemmet med!

En av våre medarbeidere anbefaler våre aluminiumsbilder

Den matte overflaten på aluminiumsbildene gjør motivene spesielt elegante.

Divina – Posterlounge-teamet

Like moderne og elegante: akrylbilder

✓ Bakside-direktetrykk på akrylglassplate (5 mm)

✓ Skinnende farger med imponerende dybdeeffekt

✓ Blank overflate i glassoptikk

✓ Lettstelt og stabilt

✓ Veggfeste medfølger

Materialanbefaling akrylglass

Aluminiumsbilder i høykvalitativ ramme

Våre moderne aluminiumsbilder gjør inntrykk – og er kjennetegnet av en klar og moderne design. Med en bilderamme blir aluminiumsbildet enda mer elegant. Innrammede bilder får et tydeligere nærvær i rommet, ettersom rammen skaper dybde og taktilitet. Hvis du vil iscenesette favorittmotivet på en optimal måte, kan du bestille ønskebildet ditt ferdig innrammet. Da får du komplettservice: Du finner ditt nye aluminiumsbilde i nettbutikken vår, og velger en passende ramme med en gang.

Etter trykking av bildet sørger vi for å ramme det inn i vårt eget rammeverksted. Vi passer nøye på kvaliteten: Bilderammene fremstilles av heltre eller aluminium i vårt eget rammeverksted, og bildene rammes inn enkeltvis for hånd. Ved bilderammer kan du dessuten velge mellom ulike modeller og mange forskjellige farger. Dermed kan du tilpasse rammene perfekt til interiøret. Det er ingen grunn til å utsette det: Få rammet inn ditt første veggbilde i aluminium til ditt eget galleri allerede i dag!Posterlounges produksjonslokaler

Handmade by Posterlounge

Vi stiller svært høye krav til produktkvalitet og service. For at vi skal kunne leve opp til disse kravene, fremstiller vi aluminiumsbildene i vårt eget kunsttrykkeri. At vi har vår egen produksjon, gjør at vi kan tilpasse oss etter dine ønsker. Vi kan tilby print on demand og ramme inn aluminiumsbildet selv, så pakker vi inn yndlingsbildet ditt og får det ditt levert trygt hjem til deg.

Leter du etter noe bestemt?

Vanlige spørsmål om aluminiumsbilder


Vanlige spørsmål om aluminiumsbilder

 1. Hva er et aluminiumsbilde?
 2. Platetykkelse
 3. Trykkemetoder
 4. Fordeler
 5. Materialegenskaper
 6. Trykk på aluminium-komposittplate
 7. Valg av format
 8. Avvikende format
 9. Opphenging
 10. Rammer
 11. Rengjøring
 12. Levering
 13. Leveringstid
 14. Opplysninger om opphavsrettighetshaver
 15. Holdbarhet

Våre aluminiumsbilder er kunsttrykk i høy kvalitet som trykkes på en aluminium-komposittplate med direktetrykkmetoden.

Aluminiumsbilde detalj
Aluminiumsbilde med direktetrykk

Vi trykker aluminiumsbildene på en 3 mm tykk aluminium-komposittplate. Takket være det formstabile, robuste materialet forblir aluminiumsbildene et blikkfang på veggen din i lang tid.

Vi trykker aluminiumsbildene med direktetrykkmetoden i vårt eget kunsttrykkeri. Bildemotivet trykkes da rett på en 3 mm tykk aluminiumsplate – langt bedre enn en pålimt fotoutskrift. Takket være det moderne UV-blekket som benyttes til trykkingen, får aluminiumsbildene en unik trykkvalitet med intense, sylskarpe farger. UV-direktetrykk sørger dessuten for at fargene sikres varig mot å blekne. Dermed vil du ha glede av aluminiumsbildenes moderne og elegante formspråk i lang tid!

Detaljbilde av et trykk på aluminium 1
Detaljbilde av et trykk på aluminium 2

Aluminiumsbilder er en av de klareste trendene innen moderne vegginteriør – særlig takket være den diskrete elegansen som den silkematte overflaten utstråler både innendørs og utendørs. Materialet er værfast og tåler både sollys og luftfuktighet. Våre veggbilder av aluminium kan du henge opp ikke bare i stuen eller på soverommet, men også på badet, terrassen eller i hagen.

På den satinerte, matte overflaten får fotografier, grafikk og malerier en sterk tilstedeværelse uten uønskede lysrefleksjoner. Aluminiumsbilder er stabile veggbilder med lav vekt. Takket være veggfestet på baksiden oppstår en moderne stil der bildet gir inntrykk av å sveve fritt. Også større formater virker lette, og kan problemfritt henges opp med det formonterte veggfestet. Ubørstet aluminium er dessuten et svært lettstelt materiale: Det er ripefast og kan enkelt rengjøres med en klut.

Veggdesign med aluminiumsbilde 1
Veggdesign med aluminiumsbilde 2

Vi trykker aluminiumsbildene med direktetrykkmetoden. Ved hjelp av helt ny UV-teknologi blir bildemotivene trykket rett på aluminiumsplaten – ikke limt på. Dermed er trykket beskyttet mot ytre påvirkning som sollys, og beholder den høykvalitative fargegløden i svært lang tid.

Aluminiumsbilder har lang levetid, er formstabile og har relativt lav vekt. Den smale formen og den silkematte overflaten skaper et elegant og moderne formspråk, som lar deg gjenskape galleristilen innenfor dine egne fire vegger.

Takket være det rustfrie og fuktighetsbestandige materialet er aluminiumsbildene våre også egnet for våtrom som bad og spaområder. Aluminiumsbilder kan også henges opp utendørs, f.eks. på terrassen eller balkongen.

Teknisk sett er det ingen forskjell. Både Dibond®-aluminiumsbilder og våre aluminiumsbilder er trykket på aluminium-komposittplater. Aluminiumsbilder er et populært valg for digitaltrykk, ettersom de 3 mm tykke komposittplatene er lettere enn rent aluminium, men like robuste, formstabile og lettstelte.

I nettbutikken vår finner du aluminiumsbilder i et stort utvalg av formater – fra kvadratiske prints til panoramabilder og veggbilder i storformat. Det beste er å velge størrelse etter plassen du har tilgjengelig. Avhengig av bildemotivet tilbyr vi mange vanlige størrelser og formater, slik at du kan iscenesette favorittmotivet ditt på en stilfull måte i form av et aluminiumsbilde.

Nei, når du bestiller et aluminiumsbilde kan du bare velge blant formatene som vises på produktsiden. I nettbutikken vår finner du imidlertid alle vanlige størrelser, avhengig av bildemotivet. Du finner garantert et format som passer optimalt til dine omgivelser.

Vi leverer aluminiumsbilder med passende oppheng. Bildet leveres med en eller to opphengsmekanismer, avhengig av format og vekt. Det følger også med en veiledning for veggfestene. Hvis du følger anvisningene der, er det enkelt å henge opp veggbildet på en trygg måte.

Veggfeste
Veggfeste for store formater – skinne

Når du bestiller et aluminiumsbilde, har du muligheten til å velge en passende bilderamme. Våre bilderammer er av heltre, og fremstilles i vårt eget rammeverksted.

Når du har valgt en ramme, sørger vårt produksjonsteam for å ramme inn bildet og pakke det omhyggelig inn.

Veggbilder av aluminium er lettstelte, og kan tørkes av med en myk mikrofiberklut eller en bomullsklut. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler som skurer.

Vi pakker inn aluminiumsbildene våre på forskjellige måter avhengig av størrelsen. Veggbilder av aluminium med en størrelse opptil 30 × 40 cm sendes i avstivede fraktkonvolutter. Større formater vikles inn i en slitesterk beskyttelsesfolie og sendes som postpakke. Slik sikrer vi at veggbildet kommer uskadd hjem til deg.

Emballasje for aluminiumsbilder i små formater
Emballasje for aluminiumsbilder i store formater

Hos Posterlounge fremstilles alle veggbilder on demand, det vil si at produksjonsteamet begynner å lage bildet rett etter at bestillingen din har kommet inn. Den antatte leveringstiden vises på produktsiden og i handlevognen. Du får også en bekreftelse på e-post når bestillingen er pakket og sendt.

På hvert veggbilde oppgir vi kunstneren bak motivet i tråd med rettslige bestemmelser. Hos oss finner du klassiske kunstverk av Monet, Klimt og andre mestere, men også fotografier, malerier, grafikk og illustrasjoner av samtidskunstnere. Vi er stolte av å tilby en plattform for nålevende kunstnere som ønsker å selge kunsten sin. Derfor merkes våre trykkede produkter ikke bare med vårt navn som produsenter, men også med navnet på kunstneren bak verket.

Opphavsrettsmerke

Takket være det robuste og formstabile materialet har våre aluminiumsbilder svært lang holdbarhet. UV-direktetrykkmetoden gjør at fargene beholder glansen i mange år.