Aluminiumsbilder

Populære temaer

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Alubilder – slitesterk og enkelt å henge på veggen

Aluminium er på inntog når det gjelder fremragende materialer i interiørverdenen. Både fotografer og kunsteksperter skryter av egenskapene til komposittplatene som er et hyppig brukt materiale i kunstgallerier og utstillinger. Sammenspillet av en diskret fargegjengivelse og en silkematt overflate skaper en helt rå estetikk for grafikk og fotografier. Det slanke utseende av den tynne platen foredler rommet og gir hjemmet ditt en gallerifølelse.

Takket være den matte overflaten slipper du refleksjoner i bildet og du kan nyte veggkunsten din uansett lysforhold. Vi anvender moderne UV-teknologi som forsegler fargene og beskytter aluminiumsbildet ditt mot påvirkninger fra fuktighet, sollys og støv. Slik har du garantert en langvarig glede av et print på aluminium!

Veggbilder i aluminium med imponerende effekt

Våre print på aluplate er en ypperlig dekor til veggene dine! Materialet egner seg til både tilbakeholdne og kontrastrike motiver i store størrelser. Spesielt flott er skyline- og landskapsbilder i panoramaformat. Vær obs på detaljene: på fotografier av byer er bygningene i bakgrunnen ofte uskarpe. Ser du på aluminiumsbildet fra siden, kan du skimte en matt glans på silhuettene – en lekker effekt!

Vårt tips: med våre avstandsholdere kan du oppnå et svevende inntrykk. Avstanden mellom bildet og veggen gir rom for idéer. Hva med indirekte belysning bakfra? Mulighetene er mange og kreativiteten din kjenner ingen grenser.