Veggkalendere 2025

   
 
  • Bestselgere
  • Nyheter

Stilfulle veggkalendere: veggdekor for hver årstid

Setter du pris på å ha skiftende veggdekor året rundt eller kan du bare ikke bestemme deg for et enkelt bilde? Da bør du absolutt sjekke ut våre veggkalendere. Enten du foretrekker oppmuntrende og morsomme typografier eller leter etter noe til barnerommet, om du er en elsker av klassisk maleri eller trenger inspirasjon på kjøkkenet. Vi har noe til enhver smak.

Har du fått sansen for et bestemt bilde i løpet av året? – Alle motivene kan bestilles enkeltvis i vår nettbutikk i ulike materialer og størrelser.

Veggkalendere i kjent høy kvalitet

Vår mange års erfaring i trykkeribransjen syns i kvaliteten av veggkalenderne. Vi trykker bildene på premium-papir som har en utmerket fargegjengivelse og en matt glans. I tillegg til de tolv månedsarkene trykker vi et beskyttende omslagsark med tittelen og et nydelig frontbilde og en bakside med oversikten over alle månedsarkene. Trykksverten og fargene er UV-resistente og ripebestandige og egner seg perfekte til helårsbruk.

Kalenderne har spiralbind med integrert oppheng som gjør det enkelt å henges på veggen. Det er god plass til egne notater under bildene slik at du alltid holder oversikten.

Kundeanmeldelser