Posterlounge   Kjente merker

Veggbilder for ekte fans

Innrammede veggbilder for ekte fans

Få dine favoritter fra underholdningsverdenen på flotte veggbilder i kunsttrykk-kvalitet!

Vi tilbyr et stort utvalg, med både søte dekormotiver for glede og trygghet på barnerommet og vakre, nostalgiske motiver for stilfulle bildevegger i stua eller på kontoret.

Våre merkebilder er også perfekt egnet som gaver til alle fans – for eksempel for folk som vil minnes heltene fra barndommen. Er det vanskelig å velge? Gi bort et gavekort!

La deg inspirere av vårt store utvalg av unike motiver for store og små – og ta med deg favorittmotivene hjem på veggen!


Fordels-ikon – Sikker betaling Sikker betaling
Fordels-ikon – Frakt fra kr 49 Frakt fra kr 49
Fordels-ikon – 100 dagers returrett 100 dagers returrett
Fordels-ikon – Over én million fornøyde kunder Over én million fornøyde kunder

Hos Posterlounge må du ikke vente på neste episode av din favorittserie, men du kan enkelt og bekvemt bestille dine yndlingsmotiver hjem til deg – som plakat eller print på lerret eller akryl.

De klassiske filmplakatene, fremragende illustrasjonene og minimalistiske grafikkene egner seg utmerket til å innrede hjemmet til ekte film- og seriefans. Du kan selv velge hvilken størrelse som passer deg best: Vi tilbyr veggbilder i ulike størrelser og formater.

Om du velger en ramme i tre eller aluminium i tillegg, kan du fremheve bildene ytterligere. Gå i gang og finn dine favoritter nå! Merkeplakater og veggbilder blir spesielt elegante i rammer av heltre eller aluminium, som du enkelt kan bestille samtidig. Kikk gjennom vårt utvalg av merker og finn veggbilder som vekker fanfølelsene i deg! Vår hyggelige kundeservice hjelper deg gjerne med å velge motiver og materialer.